افشای سند کمک میلیاردی هلند به مدعیان اصلاح طلبی
درپی افشاگری پیرامون ارتزاق مادی و سیاسی وب سایت ها و نهادهای شبه مدنی مدعی اصلاح طلبی از بودجه پانزده میلیون یورویی دولت هلند، که براساس پیشنهاد پارلمان این کشور، تحت عنوان «پلورالیزم رسانه ای در ایران» تصویب شده است، موسسه هلندی «هیفوس» که مهم ترین منبع پشتیبانی مالی موسساتی چون «راهی» (متعلق به شادی صدر)، «کارورزی سازمان های جامعه مدنی» (متعلق به محبوبه عباسقلی زاده)، «کنشگران داوطلب» (متعلق به سهراب رزاقی)، «ایران گویا» (به مدیرعاملی «حسین باستانی»، عضو ارشد حزب مشارکت ایران)، «مرکز فرهنگی زنان»، «کانون زنان ایران» و روزنامه اینترنتی «روزآنلاین» و... محسوب می شود در اقدامی شگفت انگیز صفحه برخی از این موسسات تحت حمایت خود را از روی وب سایتش حذف و به عبارتی سانسور کرد!
شایان ذکر است بیشترین کمک موسسه «هیفوس» به موسسه ایران گویا (دارای وب سایت اینترنتی روز آن لاین) بوده است که بالغ بر 730هزار یورو می باشد و موسسات فعال در حوزه زنان که «کمپین یک میلیون امضاء» را راه اندازی کرده اند، برحسب برآوردهای رسمی، مجموعا تا یک میلیون یورو از بودجه براندازی نرم دولت هلند بهره مند شده اند.
افشای کمک مالی دولت هلند از طریق موسسات واسطی چون «هیفوس»، «بنیاد دخترک»، «فریدوم هاوس»، «پرس ناو» و... به مدعیان اصلاح طلبی در داخل کشور در حالی صورت گرفت که این رسوایی و تناقضات گفتاری آنها پیرامون استقلال چنین موسساتی سرگشتگی فکری هواداران اندک آنها را سبب شده و اعتراضات درون گروهی را پدید آورده است.
«حسین باستانی»، عضو ارشد حزب مشارکت و از دبیران بولتن محرمانه دفتر ریاست جمهوری در دوران آقای خاتمی، پس از خروج از ایران به سبب مدیریت «موسسه ایران گویا» (که در فرانسه به ثبت رسیده) مبلغ 730 هزار یورو- معادل 876 میلیون تومان- از بودجه دولت هلند برای اجرای سیاست «پلورالیزم رسانه ای در ایران» دریافت کرده و علیرغم این باز هم در سایت «روز آن لاین» از مخاطبان خود درخواست کمک می کند و پیشنهاد داده مردم! کمک های خود را برای پیشبرد امور این روزنامه الکترونیک به شماره حسابی در بانک SOCIETE GENERAL فرانسه واریز کنند.
گفتنی است در سال 83 به پیشنهاد فرح کریمی نماینده ایرانیتبار پارلمان هلند که عضو حزب سبزها است، الحاقیه ای بر بودجه سال 2005 وزارت خارجه این کشور تصویب شد که طی آن دولت هلند موظف می شد تا با از حمایت برخی روزنامه نگاران مقیم اروپا، تاسیس یک شبکه تلوزیونی ماهواره ای فارسی زبان، را در دستور کار خود قرار دهد.
اما وزارت خارجه هلند پس از فشار دیپلماتیک جمهوری اسلامی، با ارائه تفسیری متفاوت، حاضر به برنامه ریزی جهت تاسیس این شبکه ماهواره ای نشد. اما در عوض این مبلغ کلان را به سوی رادیو زمانه و سایت های اینترنتی و برخی سازمان های غیر دولتی داخل کشور کانال کشی کرد.
فرح کریمی، نماینده ایرانی تبار مجلس هلند، عضو حزب سبزهاست، که این حزب آشکارا به صهیونیستها تمایل دارد و هیچکس نمیتواند بدون ابراز وفاداری به صهیونیستها به این حزب راه یابد. در اروپا به حرب سبزها، حزب صهیونیستها نیز گفته میشود. وی در اوایل انقلاب از کارهای اصلی و رده بالای سازمان منافقین بود که پس از 30 خرداد سال 60 به فعالیتهای مخفی و علیه جمهوری اسلامی روی آورد و در خانه های تیمی منافقین مستقر شد.
او بیشتر مدت همکاریاش با منافقین در واحد تبلیغات بوده و از مقالهنویسان نشریه مجاهد بوده است.
درباره فرح کریمی گفته میشود، وی در سال های 60 و 61 در بخش نظامی منافقین نیز همکاری داشته است.
فرح کریمی در اوایل سال 62 به طرز مخفیانه و غیرقانونی از طریق مرز کردستان از ایران خارج شد و به اروپا رفت. او پس از اقامت در اروپا، به دلیل بروز مسائلی از سازمان منافقین خارج شد و یک سازمان غیر دولتی برای کمک به دیگر پناهندگانی که از منافقین جدا می شدند، تاسیس کرد.
گفته می شود، فرح کریمی در این دوره کمکهای مالی از سفارت جمهوری اسلامی در آمستردام دریافت کرده است.
فرح کریمی در سال های پایانی دهه 90 به حزب سبزها پیوست و سپس در انتخابات پارلمانی هلند با کمک این حزب به پارلمان هلند راه یافت.
گفتنی است کشور هلند در میان کشورهای اروپایی، به پایتخت اروپایی اسرائیل معروف شده است و صهیونیستها نفوذ فوق العاده در این کشور دارند.
فرح کریمی تاکنون چندین بار به ایران سفر کرده است، که چند بار آن به دعوت کمسیون امنیت مجلس ششم به ریاست محسن میردامادی بوده است. فرح کریمی آخرین بار در اردیبهشت 84 به دعوت ستاد انتخاباتی مصطفی معین به ایران سفر کرد و در تهران با معین، میردامادی، الهه کولایی و تعدادی از روزنامه نگاران لیبرال دیدار کرد. وی به دلیل اظهارات و اقدامات ضد امنیتی، هنگام بازگشت در فرودگاه مهرآباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و تحت بازجویی قرار گرفت