بازگشت سراسیمه به تهران و ماجرای اصل و اسب!
ابوالفضل فاتح مدیرعامل سابق خبرگزاری ایسنا سرپرستی ستادی برای مقابله با تغییرات این خبرگزاری را بر عهده گرفته است.
به گزارش خبرنگار رجانیوز، تعدادی از اعضای خبرگزاری ایلنا ،دوسایت خبری و روزنامه های اعتماد و اعتماد ملی در این ستاد حضور دارند.
فاتح که با بورس اهدایی دولت خاتمی سال گذشته روانه انگلستان شد، هفته گذشته سراسیمه به تهران باز گشت تا مانع از هرگونه تغییری در مدیریت خبرگزاری ایسنا شود. به همین دلیل طی چند روز گذشته جلسات متعددی با طیبی رئیس جدید جهاد دانشگاهی داشته است.
چه کسی ایسنا را « زیر و رو » کرد؟
بنا به این گزارش، فاتح همچنین در جلسات پی در پی با خبرنگاران و مسئولان ایسنا با جملات احساسی خواستار مقاومت در برابر تغییرات می شود.
بر اساس متنی که یکی از نیروهای ایسنا در وبلاگش منتشر کرده، فاتح در یکی از این جمع ها گفته است: «اگر برخی فکر میکنند که با تغییر مدیرعامل میتوانند مشی ایسنا را تغییر دهند در اشتباهند زیرا ایسنا با تغییر 10 مدیر عامل هم خط مشیاش عوض نمیشود. خدایی که ایسنا را آفرید حفظش خواهد کرد و ایسنا اگر از اسب بیفتد از اصل نخواهد افتاد.
وی مدعی شده که" قطعا تاریخ رسانهیی ایران این فصل را درون خود جای خواهد داد، به نام "قبل از ایسنا" و "بعد از ایسنا". این نقطه تاریخی به وجود آمده است. متاسفانه در ایران نسبت به موضوع رسانه معرفت وجود ندارد. »
فاتح همچنین گفته است: ایسنا امروز حرف دولت را به خوبی منعکس میکند، اما تاکید کرد اگر بخواهند رسانهای کاملا در اختیار دولت باشد و از فضای کنونیاش بیرون بیاید اساسا اعتماد مردم کشورمان به رسانه لطمهی شدید میبیند. این در شرایطی که علی رغم پایان ریاست جمهوری سید محمد خاتمی هنوز سرویس"دیدگاه های خاتمی" بر تارک این خبرگزاری می درخشد!
این گفته مدیرعامل ایسنا در حالی است که یافته های یک موسسه پژوهشی رسانه نشان می دهد که تنها در سرویس سیاسی خبرگزاری ایسنا از بهمن ماه گذشته تاکنون بیش از 2000 خبر مستقیم تخریبی علیه شخص رئیس جمهور و دولت نهم ارسال شده است و این خبرگزاری برخی اوقات همنوا با رسانه های غربی، از هیچ کوششی برای تخریب دولت فروگذار نکرده است.