نمایندگان مردم یا حامیان باند ثروت و قدرت
لازمهی حرکت صحیح در مسیر توسعه، پیشرفت وتعالی هر مجموعهای یقیناً حرکت در چارچوب قوانین آن مجموعه برای ایجاد روند حرکتی منظم و در راستای رسیدن به آن اهداف است. در این میان در نظام جمهوری اسلامی ایران، جایگاه مجلس شورای اسلامی به عنوان قوهی مقننه و قانونگذاری از اهمیت وافری برخوردار است. مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم آن به عنوان تعیینکنندگان قوانین کشور، خود باید اولین عاملان به آن باشند و در صورت مشاهدهی هرگونه حرکت خلاف قانون، از نقش نظارتی خود بر سایر مجموعهها استفاده کرده و با برخورد به موقع و صحیح و در چارچوب قانون، مانع از تخطی هر شخص و گروهی شوند. یقیناً این انتظار از مجلس هفتم که اکثریت نمایندگان آن داعیهدار اصولگرایی هستند، بیش از سایرین مورد توقع است و برای آن هیچ عذر و بهانهای پذیرفته نیست.
و اما اصل سخن با شما نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
چندی پیش یکی از مصوبات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی پیرامون ترمیم هیأت مؤسس و اصلاح ساختار دانشگاه آزاد اسلامی، با رأی اکثریت اعضا به تصویب رسید. مصوبهای که حکایت از درک درست و عمیق اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ویژه رییس آن شورا، یعنی ریاست محترم جمهور آقای دکتر احمدینژاد دارد.
حقیقت امر این است که هیچکس منکر اقدامات و خدمات خوب دانشگاه آزاد نیست؛ اما همانگونه که بیان شد لازمهی رشد صحیح و هماهنگ هر جامعهای، حرکت در چارچوب قانون است که تخطی از آن توسط هر شخص یا گروهی که باشد محکوم است.
آیا برای ثبت دانشگاه آزاد در سال 1361 مجوز قانونی اخذ شده و اقدامی صورت گرفته است؟
آیا برای انتخاب ریاست دانشگاه توسط هیأت امنای مربوطه، از بدو تأسیس تاکنون روند قانونی طی شده است؟
آیا بر طبق قوانین، برای احداث واحدهای جدید و یوم الولادهی دانشگاه آزاد و دریافت شهریه از دانشجویان آن، طبق قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عمل شده است؟
در این راستا از نمایندگان مجلس انتظار بر این بود که پیش از این نقش نظارتی خود دربارهی دانشگاه آزاد را اعمال کنند؛ اما علاوه بر اینکه اینگونه نشد، شاهد مانعتراشی برخی از آنان در جریان تحقیق و تفحص خودِ مجلس شورای اسلامی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاههای آزاد کشور بودیم که جای بسی سؤال و البته تأسف دارد.
به راستی علت گریز ریاست دانشگاه آزاد از پذیرش تحقیق و تفحص نمایندگان ملت از زیر مجموعهی انحصاری خود چیست؟
آیا شائبهی تخلفات عدیده و تخطیهای پی در پی از قوانین شورای عالی انقلاب فرهنگی، اساسنامهی دانشگاه آزاد و مقررات وزارت علوم باعث آن شد که این مجموعه به تحقیق و تفحصِ مجلس شورای اسلامی رضایت ندهد؟
از سوی دیگر، هنگامی که این حرکت انقلابی به ابتکار رییس جمهور محترم صورت میگرفت که اجرای آن حتماً و یقیناً به رشد و شکوفایی دانشگاه آزاد اسلامی و خدمت به طیف گستردهی دانشجویان این دانشگاه منجر میگردید، علاوه بر آن که شاهد حمایت از سوی شما نبودیم، بلکه آن گاه که دستاندرکاران دانشگاه آزاد با انتساب خود به حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، سعی در توجیه اقدامات غیر قانونی خود داشتند نیز، شما در مقابل آنان موضعگیری نکردید که هیچ، از اعلام حمایت علنی خود هم دریغ نورزیدید.
هنگامی که یکی از بهانههای دروغین مسؤولان دانشگاه آزاد اسلامی، حضور مقام معظم رهبری در هیأت امنای دانشگاه آزاد است ـ مسألهای که توسط ایشان تکذیب شده است ـ به راستی اقدام شما 221 نمایندهی مجلس در نامهنگاری به ایشان و اعلام حمایت از دانشگاه آزاد اسلامی و به میان آوردن جایگاه ولایت فقیه در چنین قضیهای چه معنایی می تواند داشته باشد؟ شأن ولی فقیه بالاتر از آن چیزی است که مستمسک این چنین وقایعی گردد و این موضوعی است که از داعیهداران اصولگرایی انتظار درک آن میرود و البته به هیچ عنوان گزاف هم نیست.
با انقلاب اسلامی ایران، حکومت مادامالعمر و موروثی به سر رسید. ابقای یک فرد در طی 25 سال گذشته در کسوت ریاست این دانشگاه، توهین به کل مدیران این مملکت نیست؟ آیا نمایندگان امضاکننده، بر طبق الگوی شایستهسالاری، فرد مدیر دیگری در میان 70 میلیون ایرانی سراغ ندارند؟
شأنیت نمایندگی ایجاب میکند که نمایندگان مردم در فضای تقابلی بین مردم و باندهای قدرت، حامی مردم باشند نه باندهای قدرت و ثروت. آیا نمایندهای که بدون کنکور و با رانت نمایندگی از دانشگاه آزاد مدرک تحصیلی اخذ میکند، شهامت برخورد با مفاسد را دارد؟
انتشار نامه و متن آن که طبق شنیدهها نه توسط نمایندگان، بلکه توسط معاون پارلمانی یک دانشگاه تهیه شده است، چه تصویری از نمایندگان در ذهن تودهی مستضعف جامعه ایجاد میکند؟ به راستی مردم آنان را نمایندگان ملت خواهند نامید یا نمایندگان باند قدرت؟
شما نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان منتخبان ملت ایران، وظیفهی پاسداری از حقوق آنان و برآوردن توقعات و انتظارات آنان و حمایت از آنان در برابر باندهای قدرت را عهدهدار هستید؛ نه آنکه حمایت از مرکز قدرتی را پیشهی خود کنید که با اعمال غیر قانونی خود ـ نظیر افزایش شهریهی دانشگاه ـ نارضایتی مردم را برانگیخته است.
با این همه خواهشمندیم در صورت اعتقاد به حرکت در مسیر استیفای حق ملت و انتشار این نامه در این مسیر، اسامی امضاکنندگان این نامه را منتشر نمایید. بدیهی است عدم اقدام در انتشار اسامی مذکور به معنای ترس از بازخورد آن در جامعه میباشد.
امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رعایت تقوای سیاسی و حرکت در چارچوب قانون و پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای برآوردن انتظارات مردم مسلمان ایران و نیازهای حقیقی آنان و رشد و تعالی جامعهی اسلامیمان تلاش بیشتری نمایند.
از خداوند متعال موفقیت و سربلندی شما را در راستای خدمت به ایران اسلامی خواهانیم.
بسیج دانشجویی دانشگاههای: اصفهان، تربیتمدرستهران، تهرانوعلومپزشکیتهران، شهرکرد، شهیدباهنرکرمان، شهیدچمراناهواز، شیراز، صنعتیاصفهان، صنعتیامیرکبیرتهران، صنعتیخواجهنصیرالدینطوسیتهران، صنعتیشریفتهران، علامهطباطباییتهران، علموصنعتتهران، فردوسیمشهد، گیلان و یزد