سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

تأثیرات جسمانی اقامه نماز

نتایج اولیه تحقیق دانشگاه مالزی که هنوز تکمیل نشده نشان می دهد نماز یومیه مسلمانان تأثیرات فیزیکی مثبتی برای بدن دارد.
عبدالله بداوی نخست وزیر مالزی در سومین همایش بین المللی مهندسی زیست پزشکی در کوالالامپور گفت: این تحقیق بیانگر تعاملات فیزیولوژیکی و تأثیرات حالات قرار گیری بدن هنگام اقامه نماز یومیه است.
این تحقیق که از سوی دپارتمان مهندسی زیست پزشکی دانشگاه مالزی انجام شده نتیجه گیری کرده است وضعیتی که بدن هنگام اقامه نماز در آن قرار می گیرد برای قلب، ستون فقرات، گنجایش حافظه و توجه سودمند است .
نخست وزیرمالزی گفت: این تحقیق قدرت نماز را در زندگی فرد مورد تصدیق قرار می دهد. از آنجا که اکثریت جمعیت مالزی را مسلمانان تشکیل داده اند درک منافع معنوی و تأثیرات زیست پزشکی آن بسیار حائز اهمیت است.
دانشگاه مالزی قدیمی ترین و یکی از بهترین دانشگاه های این کشور تلقی می شود. مسلمانان 60 درصد جمعیت 26 میلیونی مالزی را تشکیل داده اند و اقوام چینی و هندی که اکثر آنها بودائی، هندو و مسیحی هستند 35 درصد جمعیت این کشور راهستند .

افزایش کارکردهای مساجد در مالزی

دولت مالزی روز خواستار تغییر کارکرد مساجد این شهر و تبدیل آنها به مراکز اسلامی و دینی چند منظوره شد.
به گزارش  اسلام آنلاین، داتو سری نجیب تون رزاق معاون نخست وزیر مالزی مساجد می تواند به شبکه فروش محصولات حلال تبدیل شوند.
نجیب در رابطه با پیشنهاد تغییر کارکرد مساجد استدلال کرد: این امر می تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند.
معاون نخست وزیر همچنین گفت: آموزش نیز جزء لاینفک مساجدی محسوب می شود که دارای کارکردهای مختلف است. این کارکرد می تواند بعد و تصویر تازه ای به مساجد ببخشد.

وی تصریح کرد: این کلاسهای آموزشی می تواند در موضوعات غیر سنتی چون فناوری اطلاعات، فرآوری غذا و کتابداری تمرکز کند تا جوانان جذب اماکن نیایشی شوند. برگزاری گردهمائیها، کارکردهای رسمی، مراسم ازدواج، مشاوره در مساجد نیز می تواند به تأثیر هرچه بیشتر کارکرد آنها در جامعه کمک کند.
وی همچنین تأکید کرد اداره مساجد باید به افراد حرفه ای، دارای صلاحیت، خلاق و دور اندیش واگذار شود.

سفر هیئتهای اسلامی بریتانیا به سراسر جهان

دولت بریتانیا با هدف بهبود و اصلاح چهره مسلمانان بریتانیا، تور جهانی با هزینه 350 هزار پوند تشکیل داده تا مسلمانان بریتانیا از تجارب مسلمانان سراسر جهان سود برده و در گفتگوهای سازنده شرکت کنند.
وزارت امور خارجه بریتانیا تحت این پروژه که با عنوان " ارتقاء تصویر مسلمانان بریتانیایی" بیش از 60 هیئت اسلامی را به 18 کشور جهان از جمله 12 کشور اسلامی اعزام می کند تا آنها بتوانند تجارب خود را با سایرین سهیم شده، از تجربیات آنها سود برده و همچنین در گفتگوها و مباحثات سازنده سهیم شوند تا درک دوجانبه میان آنها افزایش یابد.
تاکنون هیئت های اسلامی بریتانیا به بحرین، قطر، سودان، مصر، نیجر، هندوستان، بنگلادش، پاکستان، مالزی، سنگاپور، اندونزی، مراکش، الجزیره، بوسنی، اسپانیا، آلمان، فرانسه و هلند سفر کرده اند.
سر اقبال سنکرانی دبیر کل سابق شورای مسلمانان بریتانیا طی ماه ژوئن ریاست یک هیئت 6 نفره که به پاکستان سفر کردند را برعهده داشت. صدیق خان نماینده پارلمانی حزب کار طی ماه ژوئیه به همراه گروه دیگری به مالزی و سنگاپور سفر کرد.
هرگروه دربرگیرنده 4 تا 8 مسلمان بریتانیایی است که زنان و جوانان نیز جزء اعضای این هئیتها انتخاب می شوند و تمام هزینه های سفر این هئیتهای اسلامی از جمله اقامت از سوی دولت بریتانیا تأمین می شود. فر آینده هیئت اسلامی بریتانیا به ایالات متحده صورت خواهد گرفت.
این پروژه تحت برنامه "سهیم شدن با گروه اسلامی" وزارت خارجه بریتانیا با بودجه سالانه 5/8 میلیون پوندی اجرا می شود. این برنامه همچنین بخشی از توصیه های اعضای هیئت مشورتی دولت بود که پس از حملات انفجاری هفتم ژوئیه لندن در سال 2005 تشکیل شد.
مقامات بریتانیا اظهار داشتند این دیدارها و سفرها می تواند چهره مثبت زندگی 8/1 میلیون مسلمانان بریتانیایی را ارتقاء بخشد.

بهره گیری از معارف دینی راهی  برای رفع مشکلات جهانی

وزیر امور دینی ترکیه رسالت و مأموریت جدید این سازمان دینی را یافتن پاسخهای مناسب برای مشکلات جهانی دانست که این امر می تواند با تعبیر آموزه ها و معارف دینی صورت گیرد.
محمد آیدین وزیر امور دینی ترکیه در مصاحبه با هفته نام آکسیون اظهار داشت که این سازمان باید مشکلات 50 سال آینده را به واسطه تعبیر مجدد آموزه ها و دانش دینی در پرتو مشکلات جهانی دنیای امروز حل کنند.
وزیر امور دینی ترکیه این امر را از اولویتهای حائز اهمیت دانست و گفت: حل این مشکلات به واسطه همکاری با کشورهای اسلامی حاصل می شود و نتیجه آن نیز برای دو طرف همکاری مناسب است. این همکاری باید در عصر مدرن ادامه یابد چرا که مقتضیات زمان نیازمند انجام اقدامات ویژه است.
وی افزود: نهادهای دینی کشورهای اسلامی باید برای رویارویی با مشکلاتی که جهان اسلام طی 50 سال آینده با آن رو به رو می شوند آماده باشد. ما تنها به واسطه حل مشکلات کنونی نمی توانیم مسئولیتهای خود را تحقق بخشیم بلکه باید به پیش بینی مشکلاتی بپردازیم که طی 10 تا 20 سال آینده با آن مواجه می شویم. هم اکنون ما دردهکده جهانی زندگی می کنیم و می توان گفت که تقریبا به تمام کشورهای دنیا نزدیک هستیم. ما به علت فرهنگ و موقعیت جغرافیایی خود خواستار حضور فعال در ائتلاف تمدنها را داشتیم چرا که اعتقاد داریم در راه خیر باید با نیات سالم گام برداشت.


نوشته شده در  یکشنبه 85/9/26ساعت  4:34 عصر  توسط نافذ   شما هم نظر دهید()