سالگرد تخریب حرم شریف امامین عسگریین در سامراء؛
این حادثه نباید فراموش شود
با آل علی هرکه در افتاد ور افتاد - وبلاگ پاکدیده
سامراقطعه ای ار بقیع - وبلاگ تمام آرزویم این ....باشم
مقام معظم رهبری: «این حادثه تلخ (تخریب حرم شریف عسگریین ) نباید به فراموشی سپرده شود ضمن آنکه مجرم اصلی در این ماجرا امریکا بود»
23 سوم محرم یادآور حمله تروریستی به حرم شریف عسگریین و تخریب بارگاه ملکوتی این دو امام همام است که قلب نه تنها شیعیان بلکه همه مسلمانان و آزادگان جهان را به درد آورد.
حادثه انفجار در حرم های مطهر حضرت امام علی بن محمد الهادی و حضرت امام حسن عسکری -علیهماالسلام- بسیار دردناک بود چرا که تعدی به «اماکن مقدس» با هیچ منطقی سازگار نیست اما برخلاف ظاهر قضیه روی دیگر سکه این اقدام، عجز و درماندگی عاملان آن بود.
حادثه اسفبار سال گذشته در شهر سامرا یادآور حادثه مشابه آن در حرم مطهر حضرت امیرالمومنین-علیه السلام- و شهادت آیت الله سیدمحمدباقر حکیم و دهها شیعه دیگر می باشد. هر دو حادثه پس از آن اتفاق افتاد که مردم عراق یک گام به سمت احقاق حقوق خود نزدیک شده بودند. انفجار حرم مطهر حضرت علی -علیه السلام- پس از آن بود که «مجلس حکم» در عراق با ترکیبی از شخصیت های سیاسی که عمدتاً مبارز بودند، شکل گرفت و طلیعه انتقال قدرت به مردم پیدا شد.
انفجار سال گذشته «سامرا» نیز درست چند روز پس از توافق ائتلاف بزرگ عراق بر سر نخست وزیر دائمی و در آستانه تشکیل دولت جدید صورت گرفت. این به آن معنا بود که از نظر اقدام کنندگان، وضعیت شکل گرفته آنقدر بااهمیت و حساس بود که باید بالاترین «جنایت» را آنهم در حق «شریف ترین اماکن» مرتکب گردید.
اما در عین حال تروریست ها چند هدف دیگر هم دنبال می کردند . هدف اول آنان این بود که هزینه انتقال از دوره هرج و مرج به دوره ثبات را بالا ببرند و در پناه آن فرارسیدن دوره آرامش را یک «توهم» معرفی نمایند. طبعاً اگر این هدف محقق می شد ، بسیاری از برنامه های دولت با شکست مواجه میشد.
هدف دوم این بود که میان شیعیان و اهل سنت «نقار» و «شکاف» ایجاد شود به گونه ای که به تناسب مورد حمله قرار گرفتن «مقدس ترین اماکن شیعه»، حمله ای به مقدسات اهل سنت در شهرهایی که اهل سنت در اقلیتند، انجام شود. به گونه ای که نزاع اکثریت با اقلیت در دو شکل معکوس در شهرهای مختلف عراق فراگیر شود.
هدف سوم این بود که مردم تصور کنند به میزانی که دولت «مذهبی تر» می شود، حمله به مقدسات دینی گسترش می یابد. اگر این تصویر در ذهن ها بنشیند -که نمی نشیند- نوعی تمنای جداسازی دین از دولت جوانه می زند و به عده ای از سکولارها یا بظاهر مذهبی های به واقع سکولار میدان می دهد تا این نگاه باطل خود را که استعماری است، پی بگیرند. این درحالی است که باید گفت این قیمت گزاف بابت در گرانبهایی است که اینک در دستان «عراقیان» قرار دارد. حمله به اماکن مقدس بخاطر ارزشمند بودن حکومتی است که اینک با رأی مردم در راه است.
اما واقعیت دیگر این است که این حادثه در زمانی به وقوع پیوست که عراق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و انگلیسی بود و طبق کنوانسیونهای بین المللی در مورد کشور در حال اشغال، آمریکایی ها و انگلیسی ها مسئول امنیت عراق هستند و بنابر این مسئول اصلی این جنایت هولناک و جنایت های مشابه آن می باشند. این تازه در وضعیتی بود که شواهد و قرائن را نادیده بگیریم و دست های روشده اشغالگران را مورد استناد قرار دهیم!
بحران عراق، بحران اشغال است و هر اتفاقی که بیفتد در درجه اول از نتایج اشغال محسوب می شود. بنابراین آمریکایی ها چه بتوانند کنترل کنند و مانع این حوادث شوم شوند ولی نخواهند و چه بخواهند ولی نتوانند، نشان داده اند که صلاحیت در اختیار داشتن امنیت عراق را ندارند و باید مسایل امنیتی این کشور را به دولت عراق واگذارند.
اما دولت عراق نیز باید بداند که بزودی مسئولیت همه مسایل عراق را بر دوش خواهد کشید. آنان پس از تشکیل دولت دائمی نمی توانند به مردم خود بگویند ما رئیس جمهور، نخست وزیر و نماینده مجلسیم ولی ایجاد امنیت در اختیار ما نیست بنابراین بنظر می رسد برای دولت عراق ایجاد ساختار مناسب امنیتی و انتقال مسئولیت امنیت از اشغالگران به نیروهای امنیتی و نظامی عراق در اولویت باشد. واقعیت این است که امنیت فقط جزء متشکله اقتدار دولت نیست بلکه مقدمه لازم آن است یعنی یک دولت بدون استقرار امنیت نمیتواند ساختارهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی لازم را استقرار ببخشد.
تدابیر ویژهی دولت عراق در اولین سالروز انفجار در حرمین عسگریین (ع)
دولت عراق از مردم این کشور خواست تا ظهر امروز (دوشنبه) به مناسبت اولین سالگرد انفجار تروریستی در حرم امامین عسگریین (ع) با سر دادن بانگ الله اکبر این اقدام تروریستی را محکوم کنند.
دولت عراق با صدور بیانیهای از مردم این کشور خواست تا به مناسبت سالگرد انفجار تروریستی در حرمین عسگریین (ع) در سامرا جهت اعلام حمایت خود از مقدسات دینی و تحکیم وحدت ملی با سر دادن بانگ الله اکبر از مساجد، این اقدام را محکوم کنند.
در این بیانیه همچنین از کلیساهای عراق خواسته شده تا با به صدا در آوردن ناقوسها، مسلمانان را در محکوم نمودن این اقدام تروریستی همراهی کنند.
کارمندان دولت عراق نیز در محکوم کردن این اقدام تروریستی به مدت 15 دقیقه دست از کار خواهند کشید. آیتالله محمد یعقوبی مرجع دینی عراق نیز از عراقیها خواست تا امروز را به مناسبت سالگرد انفجار حرمین عسگریین (ع) اعتصاب عمومی اعلام کنند و با برپایی تظاهراتی عمومی از دولت عراق بخواهند که هر چه سریعتر برای بازسازی گنبد این مکان مقدس اقدام کند. همچنین قرار است 1500 عراقی امروز با برپایی تظاهراتی ضمن اعلام اعتراض خود به این اقدام تروریستی تسریع در روند بازسازی حرم امامین عسگریین (ع) را خواستار شوند.